Personal Trainer Tilburg: Over Jeroen Koenraat

This is me!

Misschien fijn om eerst wat kleine maar toch wel belangrijke dingen die je over mij moet weten. Ik ben 24 jaar en een gepassioneerde personal/small group trainer. Ik woon in Tilburg samen met mijn vriendin en hebben een kindje op komst. Ik ben een van die gelukvogels die van zijn hobby zijn werk heeft kunnen maken en dus elke dag met plezier naar zijn werk gaat.

How It All Started

Heel mijn leven doe ik al aan sport, voornamelijk vechtsport met daarnaast ook nog verschillende teamsporten. Ik was/ben zo iemand die alles wil doen en dat dus ook gaat doen. Wat ik altijd wilde weten is hoe trainers erbij kwamen om die bepaalde oefeningen te doen. Wat is de gedachte er achter? En hoe krijg je het voor elkaar om atleten op een bepaald niveau te laten presteren?

Mijn Studie

Na verschillende opleidingen te hebben gedaan ben ik bij het ROC Sport en Bewegen uitgekomen hier in Tilburg. Hier heb ik 4 jaar gezeten en heb ik goed uit kunnen vinden wat voor trainer/coach ik ben. Door mijn studie ben ik ook in aanraking gekomen met mijn passie Crossfit. Hierin heb ik mijn stage gedaan en ook als examenstuk mijn diploma kunnen halen

From Heaven to Hell and Back

2016 is het jaar waarin ik dacht dat ik nergens meer controle over zou hebben. Nadat ik begin dit jaar een relatie kreeg met mijn huidige vriendin, trad mijn broer het huwelijk in. Toen gebeurde helaas het ergste, een van mijn broers was zelfstandig het leven uitgestapt. Na dit ongeval ben ik in een diep dal terecht gekomen. Hoe kom ik hier ooit uit? Een maand later kwam er weer nieuw leven in de familie, niet alleen bij mijn broer maar ook in mijn eigen gezin.

Focus!

We zijn weer in een nieuw jaar waar weer alles zou kunnen gebeuren, dit is niet erg want mijn focus ligt hoger dan ooit. Hoe we op acties reageren hebben we allemaal zelf in de hand. Elk persoon is anders en dat is niet erg maar zelfs goed. Waar ik het meest in geloof is dat we allemaal het beste uit onszelf moeten halen. Hoe je dit oppakt is aan jou! Hoe ik het beste mensen kan helpen is om zelf een open boek te zijn en dus soms ook brutaal eerlijk te zijn.

Everybody has his story, what’s yours?

BECOME ULTIMATE

Maak een afspraak met Jeroen

Opleidingen

  • ROC Sport en Bewegen – Fitness en Gezondheid MBO 4
  • Clubcycle – ClubJoy
  • Fitness trainer A
  • Crossfit lvl 1 trainer