Personal Trainer Tilburg: Over Cesar Tello Sanchez

Ik ben John Cesar Tello Sanchez, 36 jaar oud, geboren in Cusco (Peru) en sinds december 2017 vader van Noah Fabian. Ik woon inmiddels al 5 jaar in Nederland waarvan al bijna 2 jaar in Tilburg. Samen met mijn vriendin en zoontje woon ik in een mooie nieuwe wijk aan de Piushaven.
Ik ben altijd erg sportief geweest. In Peru was ik gids en liep ik iedere week ongeveer 100 km samen met een groep toeristen in de bergen “arriba en abajo”. Vooral de beroemde Inca Trail liep ik vaak. Actief zijn in de buitenlucht vind ik fijn en daarom ben ik de opleiding Fit Vak 1, Fit Vak 2 en Bootcamp Trainer gaan doen.  Tijdens mijn opleidingen ben ik begonnen met een stage bij SourcePT en sinds Juli 2017 ben ik één van de vaste Bootcamp trainers.

Ik wil je graag ontmoeten en er samen alles aan doen om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Saludos!

Maak een afspraak met Cesar

Opleidingen

  • Fit Vak Fitness 1
  • Fit Vak Fitness 2
  • Bootcamp trainer