Personal Trainer Tilburg: Brehua Akuoko Maclean

Even voorstellen! Mijn naam is Brehua Akuoko Maclean, leeftijd is maar een getal, en ik woon in Tilburg. Ik ben afgestudeerd aan de Fontys Sporthogeschool en volg momenteel de NSCA personal training opleiding om mijn brede kennis te verdiepen. Daarnaast heb ik mijn eigen bootcamp bedrijf in Tilburg en werk ik op ROC Tilburg als docent lichamelijke opvoeding.

Onderwijs

Werken in het onderwijs vind ik prachtig! Als docent LO draag je zichtbaar bij aan de ontwikkeling van een individu. Het probleem is alleen dat leerlingen niet altijd even gemotiveerd zijn om te sporten (niet ontkennen, we zijn allemaal jong geweest). De lessen spitsen zich daarom vaker toe op de sociale ontwikkeling met behulp van sport. Dit terwijl ik leerlingen juist graag bewust wil maken van de impact die hun (vaak slechte) levensstijl heeft op de dagelijkse prestaties. Op het gebied van ‘’fysieke grenzen verleggen’’ en ‘’bewustwording’’ kon ik mijn ei dus niet kwijt.

Liefde voor Fitness

Vroeger was ik een fanatieke maar vooral gezellige sporter. Dit veranderde toen ik voor mijn studie naar Tilburg verhuisde. Ik kwam door mijn huisgenoot in aanraking met fitness en was eigenlijk gelijk verslaafd! Ik moest en zou er alles over weten! Zodra je begint te lezen over het lichaam, realiseer je dat je waarschijnlijk nooit uitgelezen raakt. Door zelf veel oefeningen, invalshoeken en opvattingen te bestuderen heb ik door de jaren heen mijn eigen visie ontwikkeld. Omdat onderwijs niet genoeg voldoening gaf ben toen mijn eigen bootcamp bedrijf begonnen. Dit doe ik inmiddels al drie jaar met veel plezier. Ondernemen leert je veel over jezelf en over het leven. Door mijn docenten achtergrond vind ik het leuk om mensen niet zomaar te trainen, maar echt te onderwijzen over hun eigen lichaam. Ik merkte binnen mijn bootcamps dat ik niet met iedereen, elke training weer alles kan bereiken wat ik wil! Tijd voor een nieuw hoofdstuk! Ik ben weer terug de schoolbanken in gedoken om personal trainer te worden.

Uw missie is mijn missie

Ik wil iedereen die bereid is om hard te werken graag helpen met het maximale uit zichzelf te halen! Als u mij 100% inzet geeft krijgt u er 200% resultaat voor terug. Door alles op uw persoonlijke behoeften af te stemmen is het nog leuk ook! Ik sta ten alle tijden zeer positief in het leven en geef dit graag mee aan iedereen die wel wat positief sportieve vibes in zijn of haar leven kan gebruiken.

Kom snel langs, neem je motivatie mee en dan doe ik de rest! Tot snel!

Maak een afspraak met Brehua

Opleidingen

 • Fitness en Gezondheid
  • Rots & Water
  • Cursus NLP
  • Fontys Sports & Education
  • ROC Vavo
  • NSCA Personal Trainer