Bijzondere Transformatie
Rene Oosterwaal

“Mijn naam is Rene Oosterwaal

Ik werk als vertegenwoordiger en zit door mijn werk veel in de auto.

Doordat ik veel onderweg ben, onregelmatige tijden eet en heb weinig beweging voor mijn werk. Dit had als resultaat; ongezond leven, dik geworden en vooral niet fit. Ook had ik veel last van mijn rug en een slechte lichamelijke houding.

Door mijn vriendin ben ik in contract gekomen met Darryl. Door wat gesprekken die met hem voerde ben ik begonnen me PT en Boxfit

Sinds ik bij sourcePT sport, merk ik dat ik dat ik me vooral fitter voel. Hier was het mij ook om te doen. Tevens dat ik door de combi sporten, voeding en vooral goede persoonlijke trainingen te krijgen is het ons ook gelukt om 8kg af te vallen. Ook heb ik geen last meer van mijn rug.

Ik merk dat ik een andere mind-set heb gekregen. Tevens heb ik ook weer het plezier in het sporten teruggevonden. Dit is lichamelijk lekker maar merk vooral dat ik ook geestelijk meer rust heb gevonden. Door het sporten met o.a. Darryl en de rest van sourcePT zit ik lekkerder in mijn vel. Dat merk ik zelf, maar ook mijn omgeving waardoor er nu ook een aantal vrienden van mij hier zijn komen sporten. Deze positieve ervaring kan ik zeker bij iedereen aanbevelen!

Graag wil ik dan ook Darryl, Roel en de rest van sourcePT bedanken met het helpen motiveren en begeleiden van mij om deze resultaten te behalen.”

– Rene Oosterwaal

MEER INFORMATIE OVER PERSONAL TRAINING