Bijzondere Transformatie
Nancy Broeckx

“Na een heftige persoonlijke periode waarbij Ik de nodige kilo’s was bijgekomen en geen enkele puf had om in beweging te komen, moest ik een knoop doorhakken.
Mezelf in beweging zetten lukte niet dus toen heb ik mezelf afgevraagd of een personal trainer iets voor mij zou zijn.
Het issue echter was dat ik echt een HEKEL heb aan mensen die me zeggen wat ik moet doen 😇
Eind mei had ik een intake bij Roel in het Leijpark (begin Corona) en na afloop kon ik wel janken omdat m’n conditie niet meer bestaand was.
Als personal trainer kreeg ik Rob toegewezen. Doel was afvallen, spieren kweken en m’n schouderblessure kwijtraken.
De PT lessen waren tof, zwaar en absoluut de moeite waard. Ik heb veel gelachen maar nog meer gevloekt en vervloekt, gezucht en gepuft want ik heb moeten zwoegen en zweten van Rob. Heerlijke spierpijn mogen ervaren als ik Rob z’n favoriete oefening moest doen 🥵
Dit alles leidde wel tot een gewichtsverlies van 12 kg in dik 3 maanden. M’n taille, heupen en de rest werden flink wat centimeters smaller en m’n blessure verdween.
Na 4 maanden ben ik overgestapt van PT naar PGT wat me uitstekend bevalt. De hekel die ik had om controle uit handen te geven is samen met de kilo’s ook verdwenen.
Ik zou niet meer terug willen naar zo’n grote onpersoonlijke sportschool.
Ik ben blij met de personal touch … trainers die elke les vragen hoe het met je gaat, je valkuilen bespreken, tips geven, een compliment geven, oprechte interesse tonen en je helpen je doel te bereiken.
Mijn oprechte dank aan alle instructeurs die me geholpen hebben om te komen waar ik nu ben.
Jullie zijn de beste!

Aan iedereen die twijfelt over PT.. deze sportschool is een absolute aanrader.”

Nancy Broeckx

 

MEER INFORMATIE OVER PERSONAL TRAINING