Bijzondere Transformatie: Marret Verstappen

“Ik ben Marret Verstappen, 30 jaar, getrouwd en moeder van een dochter van 2,5 jaar.

Ik ben eind september 2017 gestart bij SourcePT met een 3 maanden durende shape of your life battle.
Waarom? Omdat ik klaar was met mezelf. Ik werd steeds maar ronder en voller, ik voelde me energieloos. Dit moest ophouden…. maar hoe? Toen kwam ik een Facebook bericht tegen om me in te schrijven voor een info avond bij sourcePT voor een 3 maanden durende battle “shape of your life”.
Ik dacht: wat heb ik te verliezen, luisteren kan altijd….
Na de infoavond was ik verkocht, ik heb mezelf ingeschreven en 2 weken later ben ik samen met mijn mede shapers gestart. Wat was het zwaar in het begin. Maar zo ontzettend leuk. Ik heb onwijs veel geleerd in de workshops die gegeven worden. O.a hoe je bewust met je voeding om kan gaan. Weet wat je eet. Mindset, wat doet je geest en hoe kun je jezelf hierin veranderen om een bepaald patroon te doorbreken.
En natuurlijk de trainingen. 2 x per week of meer mee doen met de bootcampsessies.
Wat was dat zwaar, maar je buddy’s en de trainers zorgen er voor dat je doorgaat en halen het beste in je naar boven.

Voor mij is er weer een nieuwe wereld open gegaan. Ik heb weer energie en ik ben in die drie maanden 10 KG kwijt geraakt. Mijn doel voor die drie maanden zijn bereikt.
Maar na die drie maanden stopt het niet ik ga door… dit leven voelt zoveel beter dan het  oude! En de foto, dat is het bewijs van dat het werkt! Zo trots op mezelf💪
Bedankt SourcePT!”

Marret Verstappen

ZET DE EERSTE STAP