Bijzondere Transformatie
Marga Smits

“In oktober ben ik begonnen bij SourcePT, het afvallen wilde nog niet echt, ik ben toen  amper een kilo afgevallen. In Januari heb ik mijn ribben gebroken en kwam ik stil te liggen. Na het breken van mijn ribben is Darryl in de Personal Training en begeleiding erg tegemoetgekomen. De opbouw was super, ik moest alles met hele kleine stapjes doen en opbouwen. Dit was niet altijd even makkelijk. Door de goede begeleiding heb ik uiteindelijk toch mijn training kunnen starten voor de Tilburg Ten Miles. Hierdoor bleef ik erg gemotiveerd en hield ik de hoop dat ik de TTM kon gaan lopen. Met als resultaat dat ik mijn doel om 10 km te lopen heb kunnen bereiken. Ik heb succesvol de TTM, na het breken van mijn ribben, in een korte periode toch kunnen uitlopen door de support en de trainingen bij SourcePT.

Door de gesprekken met Darryl met betrekking tot o.a. voeding hebben we met minimale aanpassingen grote resultaten kunnen bereiken. Hierdoor ben ik in een korte tijd van 75 naar 70 kg gegaan.

Het doel voor volgend jaar is om de volledige 16,1 KM uit te lopen bij de TTM. Personal Training zou ik iedereen aanbevelen. In specifiek bij SourcePT omdat ze meedenken en de gestelde doelen worden bereikt. Daarnaast zal ik verder gaan in mijn avontuur om nog meer gewicht te verliezen.”

– Marga Smits

MEER INFORMATIE OVER PERSONAL TRAINING