Bijzondere Transformatie
Geert Jan Pijnenburg

“In December 2018 ging ik voor mijn jaarlijkse APK keuring naar het ziekenhuis. Op zich was de controle goed, bloeddruk ✅, hartfilmpje✅, hartkleppen✅ Bloed✅, kortom prima om zo aan het nieuwe jaar te beginnen!

Echter was ik zelf niet tevreden met mijn eigen lichaam, aanzienlijk overgewicht (108 KG) met een matige conditie ondanks dat ik niet rook of drink en regelmatig (2x Pw) aan het sporten was. Dat in combinatie drukke baan en mantelzorger zijn zorgde ervoor dat ik op zijn zachtst gezegd niet altijd overliep van de energie, kortom het was tijd voor verandering.

Van nature ben ik geen type voor een sportschool, ik hou meer van teamsporten en/of anders buiten met sport bezig zijn. Maar het was nu tijd om op mijzelf te focussen dus starte de zoektocht naar een Persoonlijke Trainer / lifestyle coach die mij op het goede pad kon zetten.

Na bezoeken aan diverse sportscholen met PT’ers en even zoveele teleurstellingen,  kwam ik in contact met Source PT. Eerste gesprek was met Roel en dat voelde gelijk goed, ik proefde oprechte interesse en kreeg een eerlijk verhaal hoe er bij Source PT gewerkt wordt. Genoeg basis dus om een afspraak te maken voor een intake gesprek met Vincent Jessen ( & stagiare Maaike) mijn toekomstige trainer, in dit open gesprek werd mijn goede gevoel bij Source PT weer bevestigd, geen poehah maar een eerlijk gesprek over wat ik van de Trainer mag verwachten en wat de trainer van mij verwacht. Kortom het DNA van Source PT voelde als een warm bad voor mij, dus ben ik medio januari gestart met twee maal per week Personal (lifestyle)Training.

Belangrijk de eerste weken waren de ongedwongen voedingsadviezen cq het bewuster met voeding bezig zijn, ondanks dat ik “maar” 1800 kcal per dag mocht eten heb ik de afgelopen maanden nooit het gevoel gehad dat ik aan het lijnen /diëten  was. Nee, ik was nu bewust met voeding en mijn lichaam bezig, en dit is over de afgelopen maanden gewoon mijn nieuwe levenstijl geworden.

En binnen die leefstijl eet ik nog steeds zeer regelmatig buiten de deur, maar door bewustere keuze’s te maken kan dat ook prima en heb ik vele nieuwe en lekkere gerechten ontdekt.

Dan hebben we het nog niet gehad over de trainingen, ik sta er na 7 maanden nog steeds versteld (of eigenlijk ook niet) van dat Vincent iedere training weer met nieuwe oefeningen en/of andere varianten op de proppen komt. Iedere training is dan ook uitdagend wat bij mij zorgt voor scherpte en focus. Ik ben zelfs deze manier van sporten leuk gaan vinden, ook mede omdat we tijdens de rust momentjes leuke en soms serieuze gesprekken en ook gewoon lol hebben.

Ondertussen ben ik 24KG kwijt, barst ik van de energie, slaap ik goed, en heb ik een juiste balans in het leven gevonden tussen werken, verzorgen en ontspannen.

Kwestie van: Say it, Do it , Mean it

Ook als ik binnenkort op mijn streefgewicht zit zal ik doorgaan met  PT, gewoon omdat het deel van mijn leven is geworden en ik er veel plezier uithaal.

Vincent, Maaike, Roel en Darryl bedankt voor jullie begeleiding en inspiratie de afgelopen maanden”

–  Geert Jan Pijnenburg

MEER INFORMATIE OVER PERSONAL TRAINING