Bijzondere Transformatie: Anja

“Ik was al een tijd bezig zelf te proberen om af te vallen. Ik haalde maar geen resultaat en elke maandag begon ik weer “opnieuw” met lijnen. Na een tijd zag ik in dat ik misschien toch hulp nodig had bij het afvallen en reageerde ik op een bericht van Roel over het 90 dagen summer shape programma.

Na een eerste kennismaking was ik erg enthousiast geworden en besloot te gaan starten. Ik heb eigenlijk alleen maar spijt dat ik me niet al veel eerder heb aangemeld!

Het sporten is erg leuk en het is altijd gezellig tijdens de groepslessen. Ook merkte ik al vrij snel dat ik veel fitter aan het worden was. Daarnaast ga je heel bewust met je voeding om en leer je wat voor jou werkt. Opeens was ik niet meer aan het lijnen, maar gewoon bewuster met eten bezig waardoor ik het nu heel goed kan volhouden. Ik ben tijdens de 90 dagen de nodige kilo’s kwijtgeraakt en pas eindelijk weer in mijn zomergarderode. En na het programma ga ik lekker door met deze nieuwe gezondere levensstijl

Het grote voordeel van het 90 dagen programma is dat je het met een groep doet, iedereen is heel erg betrokken. Voor mij was dat echt heel motiverend!”

Anja

ZET DE EERSTE STAP