Bijzondere Transformatie
-22,4 KG in 6 maanden

“Juni 2019, in 5 jaar tijd had ik 2 kindjes gekregen en behoorlijk wat blessures gehad, die mede aan mijn overgewicht te wijten zijn en was ik veel te zwaar geworden. Ik was zo klaar met het lichaam dat ik toen had, ik had al een half jaar geprobeerd om zelf af te vallen. Dit lukte gewoonweg niet en ik wil in de toekomst niet een mama zijn die tegen haar kinderen moet zeggen dat iets niet kan omdat ik het niet kan of omdat ik niet past. De kinderen zijn mijn grootste drijfveer en zonder dat ze het zelf weten heb ik ze beloofd dat ik weer gezond en fit ga worden.

Ik kwam tot het besef dat het moest veranderen en ik hulp nodig had. Na avonden zoeken op google, kijken wat ik zou willen en overleggen met mijn man ben ik bij Source PT terecht gekomen.  Behoorlijk onzeker ben ik het gesprek met Roel aangegaan, doodeng vond ik het maar ik besloot open en eerlijk te zijn. Ik wist heel goed wat ik zou willen en dat was afvallen en weer fit worden, maar ik wou ook graag lekker blijven eten. Maar daar lag ook gelijk mijn grote probleem ik at veel te veel!

Na mijn gesprek met Vincent, waar ik realistische doelen heb gesteld. Ik wil in 1 jaar 31,5 kg afvallen. Maar elke 5 kilo is een doel! En ik moest vriendjes worden met de keukenweegschaal, alles wat ik eet word afgewogen en gemeten. Ik wilde er voor mezelf een sportief doel aanhangen, buiten het afvallen wil ik ergens naar toe werken. En mijn grootste droom is nog een keer de Nijmeegse Vierdaagse te lopen, deze heb ik 2 keer eerder gelopen. En naarmate de weken zich vorderden werd dat echt mijn sportieve doel. Ik noem het mijn finale na een jaar hard werken, want hard werken dat word van je verwacht, ik sport meestal 2 keer in de week tijdens de personal group training. Vincent en Maaike maken mijn sportschema’s waar ik dan een aantal weken mee aan de slag kan. Tijdens de trainingen word je goed in de gaten gehouden in mijn geval worden oefeningen regelmatig verzwaard omdat het dan te makkelijk gaat.

En wat het eten betreft ga ik steeds beter keuzes maken. Zoals Roel het in ons eerste gesprek zei, je mag een hoevelheid kcal per dag, dat is je speelveld. En wat je eet maakt (in het begin) niet uit zolang je niet over die hoeveelheid heen gaat. De trainers zullen niet achter je aan blijven lopen maar als je vragen hebt of hulp nodig hebt zijn ze er allemaal voor je, en dat is erg fijn. Op de trainingen zullen ze altijd even vragen hoe het met je gaat. Soms zijn dat korte gesprekken, soms zijn het langere gesprekken die je mentaal een opsteker geven.

Op dit moment gaat het erg goed, mijn gewicht gaat nog steeds omlaag welliswaar een stuk langzamer dan in het begin. Maar ik voel me zoveel fitter en beter. Mijn kleding is 3 maten kleiner dan toen ik begon!

Alles vergt wel een goede planning in ons huishouden maar ik ben zo blij dat mijn man achter me staat en dat we dit samen doen. En afgelopen weekend heb ik 1 belofte aan mijn kinderen ingelost, we zijn naar een binnenspeeltuin geweest en ik heb lekker mee gedaan in het grote klimtoestel, de glijbaan en de ballenbak! Het was zo genieten.

Wie had ooit gedacht dat ik het sporten zo leuk ging vinden maar mijn knop is definitief om, ik wil nooit meer terug naar wat het was!”

MEER INFORMATIE OVER PERSONAL TRAINING